Overview

Join us for Arm’s third annual HPC User Group session held during SC17 in Denver, CO. Sessions will feature presentations by Arm ecosystem leads, end-users, and ecosystem partners involved in the deployment of Arm servers for HPC.

Agenda topics will include:

  • Arm HPC deployments: early looks, best practices, and ecosystem readiness.

  • Arm HPC technology partners: new silicon launches, OS support, and connectivity.

  • Future Arm architectural enablement for HPC.

Agenda

Depending on your interests, we invite you to attend all or part of the Arm HPC User Group sessions.
No sales or product pitches!

 Time

 Duration

 Topic

     Deployments Section
 1:00pm  30 mins  Arm HPC Ecosystem update
 1:30pm  20 mins  BSC (Next-gen ecosystem)
 1:50pm  20 mins  SANDIA (TOSS stack on Arm)
 2:10pm  20 mins  Bristol/GW4 (Applications porting and performance)
 2:30pm  20 mins  ORNL (Arm HPC ecosystem)
 2:50pm  20 mins  Arm HPC tools update
 3:10pm  20 mins  BREAK
     General Availability Section
 3:30pm  15 mins  Cavium ThunderX2 (HPC applications and performance)
 3:45pm  15 mins  Qualcomm Centriq (HPC applications and performance)
 4:00pm  15 mins  Red Hat Support for Arm HPC deployments
 4:15pm  15 mins  SUSE Support for Arm HPC deployments
     HPC Technologies on Arm Section
 4:30pm  20 mins  Mellanox - Interconnect stacks on Arm
 4:50pm  20 mins  AMD ROCM 2.0 stack on Arm platforms
 5:10pm  20 mins  Fujitsu SVE update
 5:30pm  20 mins  RIKEN SVE and HPC Applications
 5:50pm  40 mins  Optional: Attendee networking and discussion

Session Leaders

Following on their successful GoingArm workshop at ISC17, Roxana Rusitoru and Jonathan Beard from Arm Research will host this SC17 session.

Who

ALL interested Arm HPC ecosystem partners and end-users.

What

This is a free to attend, non-NDA event that fosters worldwide ecosystem collaboration around Arm in HPC.

When

Monday, November 13, 2017
1:00 pm – 6:30 pm

Where

Aspen Ballroom Room,
The Grand Hyatt Denver Hotel,
1750 Welton St, Denver, CO 80202, (Located three blocks from the Convention Center).

Attend

Please RSVP by November 6, 2017.
To RSVP, click the link below.

RSVP