SC16 and the ARM HPC User Group
The ARM’s second annual HPC User Group was held during SC16 in Salt Lake City, UT.
The event included a new line-up of ecosystem partners and end-users, shared their views and advances on ARM in HPC.
|13:05||25 mins||ARM HPC Ecosystem (Slides)|
|13:30||15 mins||PGI LLVM Flang (Slides)
|13:45||15 mins||Jülich Research Centre (Slides)|
|14:00||15 mins||Applied Micro (Slides)|
|14:15||15 mins||Hartree (Slides)|
|14:30||15 mins||RogueWave (Slides)|
|14:45||15 mins||Break (tea/coffee)|
|15:00||15 mins||RIKEN (Slides)|
|15:15||15 mins||Fujitsu (Slides)|
|15:30||15 mins||MIT/BSC (Slides)|
|15:45||15 mins||Ames Lab/EPAnalytics (Slides)|
|16:00||15 mins||Linaro HPC SIG (Slides)|
|16:15||15 mins||Cavium (Slides)|
|16:30||30 mins||ARM HPC Tools (Slides)|
|17:00||60 mins||Open discussion with drinks & food|
All interested in ARM HPC ecosystem partners and end-users attended the meeting. This was a free to attend, non-NDA event to foster worldwide ecosystem collaboration around ARM in HPC.
Date and Time
Monday, November 14, 2016 from 1:00 pm – 6:00 pm.
The Sheraton Salt Lake City Hotel 150 West 500 South, Salt Lake City, UT Mezzanine Level, Wasatch Room (Located three blocks from the Salt Palace Convention Center)